lauantai 28. helmikuuta 2015

Håll Sverige Rent - Muumimuki on kaikkien Muumi-keräilijöiden ostoslistalla!

Håll Sverige Rent Muumimuki on varmasti nyt juuri se muki mistä jokainen Muumimukien keräilijä haaveilee. Tämä muki on virallisesti myynnissä vuoden 2015 ajan Ruotsissa eli kyseessä on sesonkimuki ja sitä ei ole myynnissä Suomessa.... paitsi Ihanaiset.fi verkkokaupassa.

Ihanaiset.fi päätti lähteä "merta edemmäs kalaan" ja hankkia kyseinen ihanuus nyt myös suomalaisille helposti saatavaksi. Tilaamme isoissa erissä ne Ruotsista ja saamme ne kustannustehokkaasti kaikille halukkaille. Tämä on kampanja millä saamme myös verorahat pidettyä Suomessa.

Myymme saatavuuden mukaan ennakkoon mukit ja saatavuus vaihtelee mutta jos olet kiinnostunut niin seuraahan Uutiset-sivuamme ja olethan jo tykkääjänä Facebookissa?

Kun mukia on tilattavissa niin se löytyy täältä. Mikäli et näe mukia niin silloin pyydämme hieman kärsivällisyyttä. Uusia on tulossa. Asiakaspalvelumme auttaa myös joten ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.

Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen aatteellisen säätiön Håll Sverige Rent:in kanssa. Mukin kuva on lähtöisin Tove Janssonin ja hänen veljensä Lars Janssonin 70-luvulla piirtämästä pelasta Itämeri-kampanjan kuvituksesta. Tämän vuoden kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä ympäristöstä ja ympäristön suojelusta leikin avulla. Arabia lahjoittaa kampanjan tukemiseen 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle.

Katso myös kaikki muut Håll Sverige Rent tuotteet!


Tunnisteet: Keep the water clean   Muumimukit   Arabia   Muumi keräily   Muumituotteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti