lauantai 7. huhtikuuta 2018

HuiGeen Muumivaatteet valloittavat kaikki Muumifanit!

Moomin by HuiGee on uusi vaatemerkki kaupassamme, ja koska se vaan on niin ihana, niin otimme myyntiin sitten ihan kaikki malliston Muumivaatteet :)

Myyntiin tuli lapsille aivan ihanat mekko-tunikat, sekä leggingsit ja pojille paidat ja housut. Vauvoille ihania juttuja, kuten Muumi-korvilla varustettu jumpsuit, ja "aww so cute" bomber-takki. Aivan uutta ja valloittavaa Muumina oli myös vauvan mekko-body. Tämä ihanuus oli niin suloinen! <3

Naisille saatiin myös tyylikkäitä Muumi-vaatteita, sellaisia, mitä vain Muumifani voi toivoa. Vaatteet ovat erittäin mukavan tuntuisia päällä, ja niissä oli juuri sopivasti Muumit tuotu. Ei liikaa, eikä liian vähän. Juuri sopivasti! Ja ne naisten Muumi-leggingsit - ihan mahtavat. Peittoavat kyllä monet vanhat pöksyt. Voisi todeta, että niistä on tullut kyllä Ihanaisten työhousut, aina päällä tai pesussa.

Se mikä HuiGeen kohdalla voi sanoa, niin laadun tuntee sormenpäilläkin jo. Ja onhan kaikki vaatteet Euroopassa valmistettuja, pipot ja huivit jopa Suomessa. Kaikki myös luomupuuvillaa. Aivan mahtavaa!

Tiesitkö että kun vaate on valmistettu EU:n alueella, niin sen valmistaminen on aina eettisesti oikein. EU:n lait säätelevät kaikki, ompelijoiden palkoista ja työoloista vaatteen turvallisuuteen. Mitään sertifikaatteja ei silloin tarvita, kun vaate on valmistettu EU:n alueella. Mahtava juttu!

Tässä muutamia ihastuttavia kokonaisuuksia HuiGeelta ja lisää HuiGeen tarinasta voit lukea täältä.

Kuvan kokonaisuus: Mekko-body, vauvan pipo,kuolalappu, leggingsit
Kuvassa: Lasten Muumi bomber-takki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti