keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Verkkokauppa Ihanaiset.fi täytti 1-vuotta!

26.10.2013 tulimme melkein aikuisten kenkiin kun 1-vuotispäivää juhlittiin kaupassamme. Oli hieno tunne kun tasan vuosi sitten teimme ihanaisen kolleegani kanssa hurjan juoksupäivän Porin keskustassa. Yhden päivän aikana piti hoitaa kaikki tärkeät yrityksen perustamiseen liittyvät asiat vaikka mielessä pyöri jo kaikki ihanuudet. Siitä se sitten lähti - Ihanaiset.fi eli yritys Wimikam Ihanaiset Oy. Kaksi naista, toinen Salosta ja toinen Porista tekivät sen! Meille tämä on ollut unelma koska olemme jo vuosia olleet hurahtaneita kaikkiin Muumi aiheisiin tuotteisiin.

Vuoden mittaan törmäsimme niin moniin muihinkin ihanuuksiin että kaupan valikoima laajeni pikku hiljaa. Ensimmäisestä n. 70 artikkelista kauppamme on vuodessa laajentunut noin 400 erilaiseen tuotteeseen ja edelleenkin jokainen uusi tuote kauppaamme tekee meistä kuin lapsia Jouluna. Jokainen tuote kun on harkiten valittu ja jokainen on sellainen minkä itsekin haluasimme.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille tästä alkutaipaleesta ja toivottavasti voimme olla iloksi vielä vuosia eteenpäinkin. Sydämellinen kiitos! t. Anne-Mari / Ihanaiset.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti