lauantai 28. marraskuuta 2015

Piparintuoksuista Joulua!


Joulun alla on taas aika muistella perinteitä ja mikä kuulukaan parhaiten niihin on ehdottomasti piparinleivonta. Päätin aloittaa piparinleivonnan jo Pikkujouluna. Etsin kuumeisesti ohjetta mikä tuntuisi juuri siltä aidolta vanhan ajan reseptiltä. Päädyin reseptiin mikä löytyi Kinuskikissan sivuilta. Niiden ohjeiden kanssa onnistuu ihan jokainen vaikka ei olisi koskaan aikaisemmin leiponut pipareita. Ja piparit ovat suussa sulavan makuisia.

Piparinleivontaan valitsin yllätys tänäkin vuonna Muumimuotit. Ne ovat vaan niin hauskoja ja Muumi-hahmot saavat myös vieraat hymyilemään. Päätin tehdä ensin vain hahmoja mutta suunnittelen jo hieman myöhemmin tekeväni kokonaisen Muumi-talon. Muumi-talo hahmoineen saa siis jäädä vielä lähemmäs Joulua koska se onkin sitten kinkun jälkeen meidän perheen "kunkku".

Muumipiparkakkumuotit ja Muumitalon muotit löydät kaupastani Ihanaiset.fi. Kauppani valikoimasta löydät myös paljon muita Muumituotteita. Onhan se selvää että Muumi-fanin kaupassa niitä nyt vain on oltava! Toivottavasti viihdyt meillä!

Hyvää Joulun aikaa kaikille ihanaisille!


Toivottaa Anne-Mari / Ihanaiset.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti